Hirdetés

Alan Wake is feltűnik a Control új DLC-jében

|

A Remedy ikonikus játékának főhősét már egy évtizede hiába szeretnénk viszontlátni, most azonban a fejlesztők legújabb alkotásának kiegészítője talán enyhítheti hiányérzetünket.

Hirdetés

Jesse Faden bolyongása a természetfölötti jelenségek kutatóintézetében kifejezetten szórakoztatóra sikerült, és már korábban is több utalást kaptunk arra, hogy a játék közös univerzumon osztozhat a Remedy korábbi alkotásaival. Persze ennek kapcsán mindenki teljes gőzzel elkezdte keresni az Alan Wake nyomokat a Federal Bureau of Control mindenféle rémség által megszállt épületében, a tragikus sorsú író azonban most saját DLC-t kap. 

Hirdetés

A Control: AWE címre keresztelt kiegészítő neve több szempontból is érdekes, ugyanis a játékban ez a mozaikszó az Altered Worlds Event kifejezést takarja, mely a világban található természetfölötti jelenségekre utal. Másrészt az Alan Wake Expansion kezdőbetűi is beilleszthetők a címbe, és ez már nem pusztán feltételezés, hiszen az ikonikus főszereplő feltűnt a DLC előzetesében:

A rövid beharangozóból kiderül, hogy Jesse Fadennek újabb paranormális lényekkel gyűlik majd meg a baja, ahogy elkezdi feltárni a Bright Fallsban történt eseményeket, melyek egy író köré csoportosultak. Nem, tudjuk, hogy Alan Wake milyen formában jelenik majd meg a kiegészítőben, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők megtalálják majd a méltó módját a tisztelgésnek.

Ti örültök, hogy legalább ilyen formában visszaköszön a stúdió legendás játéka vagy inkább egy folytatásra vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)