Hirdetés

Öt éve jelent meg az Alan Wake

|

Már jó ideje, hogy a sötétség ellen a fénnyel harcoló író, Alan Wake belopta magát a gamerek szívébe. A siker egyértelmű volt, de egyelőre sajnos nem biztos, hogy visszatérhetünk a Remedy pszicho-thrillerének világába. Egyelőre.

Hirdetés

A Remedy éppen a nem kis vállalkozásnak tűnő Quantum Breaken dolgozik, és ez egy jó darabig így is lesz. Viszont amíg az új játékukra várunk, érdemes egy pillanatra visszatekintenünk a stúdió előző nagy dobására, az öt évvel ezelőtt megjelent Alan Wake-re. A folytatás helyzete kérdéses, de nem reménytelen.

Egy esetleges Alan Wake 2-re valószínűleg sokan ráugranának, tekintve, hogy az első részt és az American Nightmare című kiegészítőt négy és fél millióan szerezték be (ha szeretnétek, a tavaly novemberi GS teljes játékaként ti is bepótolhatjátok a PC-s verziót, csak írjatok egy e-mailt ide), amit tovább növelhet egy esetleges Xbox One-os felújított változat megjelenése.

Mindenesetre szívesen látnánk, ha még visszatérne a valóság és fikció határán harcoló író, mert amint a fenti demóból is láthatjuk, ami a második részhez készült még 2010-ben, a Remedynek bőven vannak ötletei a rendkívül érdekes pszicho-thrillerhez.

Mit gondoltok, a Quantum Break után van esély a folytatásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)