Hirdetés

Készülhet az Alan Wake remaster?

|

A Switch portokban igen jártas Virtuos keres fejlesztőket egy remake-hez, aminek leírása ráillik a Remedy kultikus játékára.

Hirdetés

A Remedy Entertaniment nemrégiben ütött nyélbe egy megállapodást a Microsofttal, minek köszönhetően a csapathoz kerültek ikonikus játékuk kiadásának jogai. A Doctre81 nevű youtuber a napokban felfedezett egy LinkedIn álláshirdetést, és úgy gondolja, hogy azzal a játék switches portjához keresnek fejlesztőket. 

Hirdetés

A forrás vadnak tűnő teóriáját azért kapta fel az internet, mivel ő lengette be először, hogy készül egy port a The Witcher 3: Wild Hunthoz is, ez a híresztelés pedig igaznak bizonyult. Doctre81 most úgy gondolja, hogy az Alan Wake-kel is ez lehet a helyzet, mivel a fejlesztők jelezték, hogy szeretnének újabb kiadásokat a játékból. Készpénznek csak akkor vegyétek a dolgot, ha azt az alkotók is megerősítették. Ti örülnétek, ha Switchre is jönne az Alan Wake?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)