Hirdetés

Alan Wake új infóz!

|

A Remedy Entertrainment, akik áldásos keze munkái közül egyértelműen a Max Payne-játékok tűnnek ki, elpottyantott pár új infót az Alan Wake nevű pszichohorrorról (be szép szó). Na szóval, ami új: azt eddig is tudtuk, hogy ilyen lélektani öldöklős izé lesz, de most itt a sztori is. Alan Wake egy átlag amerikai kivárosban él, Washington államban, miközben legborzasztóbb rémálmait írja le, és adja ki könyvben. Azonban egy szép (?) napon a rémálmok valóra válnak. Muhhahaha. Ennyit a sztoriról, a többire kíváncsiak vagyunk. Ja, és ami fontos: előkerült pár új kép is, a régiek mellett. Alant megnézhetitek őket. (Tovább gomb!)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)