Hirdetés

Alan Wake - hétfőtől nem lehet digitálisan megvenni

|

Lincencproblémák miatt lekerül a digitális polcok kínálatából a Remedy játéka.

Hirdetés

Valószínűleg nagyon kevesen vannak a világon azok, akik akarták, de nem vették még meg az Alan Wake-et. Nekik viszont ez bizonyára rossz hír.

Folytatás egyelőre nincs kilátásban, a Remedy valami teljesen újon dolgozik. A 2010-ben Xbox 360-ra, majd 2012-ben PC-re megjelent játékban használt dalok licencei (nem azok, amiket Petri Alanko írt, hanem például a David Bowie-féle Space Oddity és a Depeche Mode The Darkest Starja) lejárnak, ezért a csapat május 15-én kénytelen eltávolítani Xbox Live-ról és a Steamről. Megígérték, megpróbálják az újralicencelést, de nem garantálhatnak semmit. Az American Nightmare nem érintett, az maradni fog.

Akinek megvan, vagy 15-éig megveszi, az természetesen zavartalanul játszhat vele. A dobozos példányokat valószínűleg nem fogják visszavonni, és mivel az Xbox 360-as gyűjtői változat minden idők egyik legjobb gyűjtőije, ha valahol rátaláltok, azt mindenképpen húzzátok be. Egész olcsón lehet már kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)