Hirdetés

Alan Wake - visszatér, ha itt az ideje (addig is most olcsó)

|

A hét semmitmondó nyilatkozatának címét most Sam Lake, a Remedy Entertainment kreatív rendezője érdemelte ki. Quantum Break a jövő, most olcsó az első rész.

Hirdetés

Nagyon vártuk mi is, hogy legyen Alan Wake 2, elég sok esélyt is láttunk rá, de az Xbox One játékok között végül a Remedy neve alatt egészen új cím tűnt fel: a Quantum Break.



Sam Lake, Alan Wake atyja Twitteren korábban azt ígérte, hogy 2013-ban valami nagy dolog fog történni, akkor még nem tudtuk, hogy ez egy egészen új cím lesz. Lake most magyarázta kicsit a döntést. Állítása szerint a játék nem volt azonnali siker, annak ellenére sem, hogy azért csak sikerült 3 millió darabot elpasszolni belőle a minőségi horrorra éhes nagyközönségnek, és az Alan Wake PC-s változata is megdöbbentően gyorsan megtérült.

A Remedy csapata úgy érezte, hogy most új dobásra van szükség, amely az Xbox One segítségével "valódi Remedy féle játékélményt" nyújt majd a felhasználónak. Persze ezzel együtt Alan Wake folytatást is akartak nagyon, de nem volt soha elég pénz és támogatás ahhoz, hogy ez megvalósulhasson.

"Az Alan Wake nagyon fontos számomra, az egész csapat számára. Szeretnénk dolgozni rajta a jövőben, és egészen biztosan fogunk is, ha itt az ideje" - tette hozzá Lake. A Quantum Break kapcsán megjegyezte: ez sokkal nagyobb produkció, mint bármi, amit eddig korábban csináltak. A rajongók várhatóan nem fognak csalódni. Még azok sem, akik most meglehetősen morcosak az Alan Wake folytatás homályos jövőképe miatt.

A PC-sek addig is az Alan Wake magyarítás kényelmével vigasztalódhatnak, és azzal is, hogy a Humble Bundle keretében egy hétig akár 1 dolláros (vagyis kemény 225 forintos) áron vásárolhatják meg az első részt. Mindjárt szebb az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)