Hirdetés

Már Xbox One-on is játszható az Alan Wake és másik két játék

|

Három játék került fel ma az Xbox One-nal kompatibilis, 360-as címek listájára, köztük az Alan Wake-kel.

Hirdetés

Szépen gyarapszik azon Xbox 360-as játékok listája, amiket már One-on is élvezhetünk. A Microsoft rendszertelenül bővíti, hol egyet, hol többet ad hozzá.

Ma épp három játék vált kompatibilissé Xbox One-nal. Az egyik az Alan Wake, ami egyébként a Quantum Breakhez is jár, és a három közül egyértelműen ez a leginkább kiemelkedő. A második a Castlevania: Symphony of the Night, a harmadik pedig a Pac-Man, ha már megvannak, vagy mindig is ki akartátok próbálni őket, csak nem voltak meg 360-ra, akkor ezeket is töltsétek le bátran. Ha ezek nem nyerik el a tetszéseteket, akkor továbbra is várjuk a Red Dead Redemptiont, ami alighanem szintén jön, csak nem tudni mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)