Hirdetés

Alan Wake's American Nightmare - az utolsó fejlesztői napló, Mr. Scratch-csel

|

Közel jár az Alan Wake's American Nightmare megjelenése, így megérkezett az utolsó fejlesztői napló, melyből megtudhatjuk, mennyire is gonosz Mr. Scratch.

Hirdetés

Ha valaki nem játszott az első résszel, az mától pótolhatja a lemaradást, ugyanis elérhető végre az Alan Wake PC-re!

Aki már játszott vele annak minden bizonyára ismerős lehet Mr. Scratch, aki Alan Wake gonosz mása, a sötétségből táplálkozik és nem titkolt szándéka, hogy eltegye Alan feleségét, Alice-t láb alól. Aki még ez alapján sem tartja gonosznak, az mindenképp nézze meg az alábbi videót, ugyanis egyik teremtőjének, a játék kreatív igazgatójának, Sam Lake-nek sem kegyelmez. Az Alan Wake's American Nightmare jövő hét szerdán jelenik meg egyelőre csakis az Xbox Live Arcade-en, 1200MS Pontos áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)