Hirdetés

Alan Wake's American Nightmare - Folytatódik a rémálom

|

A fény és a sötétség harcává növi ki magát az egykoron sikeres író személyes drámája.

Hirdetés

Bár arra számítottunk, hogy 2010 egyik legjobb, ám méltánytalanul elhanyagolt játéka Alan Wake: Nightsprings címmel kapja meg a maga digitálisan formában terjesztett folytatását, ehelyett sikerült egy valóban borzalmas alcímet választani.



Ha ezen a kellemetlenségen túltesszük magunkat, akkor minden idők legigényesebbnek tűnő XBLA-címe kacsint ránk vissza a trailerből, amihez a Remedy nem mellékelt semmilyen extra információt. Így egyelőre nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg, és mennyi MS pontot érdemes tartalékolni rá.



SPOILER!!!
A történet alakulására csak következtethetünk. Aki már végigjátszotta az Alan Wake-et, sőt annak két kiegészítését (The Signal, The Writer) is, az tudja, hogy hősünknek sikerült pürroszi győzelmet aratnia a sötét entitás felett. Felesége, és a többi áldozat megmenekült, ám ő ott ragadt abban a rémálomba illő dimenzióban, a helyét pedig a saját karikatúrája, egy bizonyos Mr. Scratch vette át, aki mindent elkövet azért, hogy örökre ott is maradjon.
Alan felveszi vele a harcot, s eközben új szövetségesekre tesz szert, új helyszínekre jut el és új ellenfelekkel küzd meg.

A finnek azt ígérik, hogy rövidesen többet is megtudhatunk a játékról.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)