Hirdetés

Alan Wake's American Nightmare - hamarosan érkezik Steamre?

|

Sokan kérdezték, amikor kiderült, hogy az Alan Wake sikeres lett PC-n: akkor vajon érkezik az American Nightmare is?

Hirdetés

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs az Alan Wake's American Nightmare PC-s verziójáról, azonban okos emberkék megint felfigyeltek valamire. 

A Steam legújabb, frissített regisztrációs adatbázisában (amelyet Ti is meg tudtok nézni a marlamin.com címen) megjelent az Alan Wake's American Nightmare Steam változata. Ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan elérhető lesz a PC-s verzió. 

A közelmúltban volt már erre példa - az iOS játék, a Sword and Sorcery EP bejegyzése jelent meg ugyanígy az adatbázisban, amely után néhány héttel a játék maga is kijött Steamre. Ilyen regisztrációs bejegyzéseket általában a megjelenés előtt nem sokkal szoktak megtenni, így ez alapján várhatóan az Alan Wake's American Nightmare majd májusban érkezik PC-re. Amint tudunk ennél többet és hivatalosat, szólni fogunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)