Hirdetés

Alapjaitól kell újragondolni az egyik készülő The Witcher-játékot

|

Nem alakul valami fényesen a The Molasses Flood The Witcher-játékának fejlesztése.

Hirdetés

Nagyjából egy éve jelentette be a CD Projekt Red, hogy több különböző The Witcher projekt is formálódik a stúdión belül, tavaly októberben pedig az is kiderült, hogy remake-et fog kapni az első The Witcher-játék. A készülő új címek közül a Project Polaris és a Project Sirius kapcsán vannak érdemi információink. Az előbbi a széria következő része, ami immár Unreal Engine 5-tel készül, és egy új trilógia nyitánya lesz. Az utóbbi, vagyis a Sirius pedig egy olyan The Witcher-játék ami az egyjátékos kampány mellett multiplayer fuknciókat is tartalmaz, ezt a The Molasses Flood fejleszti a CDPR támogatásával.

Nos, most nagyon úgy fest, hogy nem alakul valami fényesen a Project Sirius készítése, egy friss közlemény szerint ugyanis alapjaiban kellett újragondolni a játékot annak ellenére, hogy már nem kevés pénzt emésztett fel a fejlesztés.

Hirdetés

A CDPR közleményélből kiderült, hogy tavaly nagyjából 7,6 millió dollárnak megfelelő összeget költöttek a Project Siriusra, 2023 januárjában és februárjában pedig további 2,2 millió dollárt, viszont ezen a ponton rá kellett jönniük, hogy nem jó az eddig kijelölt irány.

Közel 10 millió dollár elköltése után most új keretrendszert találnak épp ki a játéknak, ennél mélyebb részletek viszont nem derültek ki. Nem tudjuk tehát, hogy a változtatások milyen mértékűek, érintik egy mind a többjátékos, mind a klasszikus single-player játékmódokat. Elemzők szerint azonban minden jel arra mutat, hogy ez gyakorlatilag a fejlesztés teljes újraindítását jelenti, ennek tükrében pedig még csak tippelni sem lehet arra, mikor érhet finisbe az egész projekt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)