Hirdetés

Alapos ráncfelvarrással támad a Metro Exodus Enhanced Edition

|

A next-gen változatot egy sor fejlesztés varázsolja kívánatosabbá, és már a megjelenésére sem kell sokáig várnunk.

Hirdetés

A Metro-széria 2019-ben kiadott harmadik részét ugyan még ma sem sorolnánk a csúnyácska alkotások közé, de a next-gen konzolok megjelenésével szinte mindenhol lett egy kis hely a fejlődésre, így az Exodus sem marad ki a buliból. A fejlesztő 4A Games még tavaly novemberben jelentette be, hogy készül az Enhanced Edition, most pedig további részleteket is elárultak az ingyenes frissítés formájában érkező ráncfelvarrásról.

A PS5 és Xbox Series X változat támogatni fogja a 4K/60 fps módot, míg a Series S az 1080/60fps-t veszi célba. Mindkét verzióban lesz ray tracing és globális megvilágítás (global illumination), a textúrák pedig 4K-s renderelést kapnak.

Hirdetés

A 4A nem feledkezett meg a platformok sajátosságairól sem, így a PlayStation 5-ös Exodus támogatni fogja a DualSense kontroller egyedi haptikus visszajelzéseit és a Series X térbeli hangzását is.

A PC-s Enhanced Editionhöz egy ray tracing-kompatibilis GPU-ra lesz szükség, és az AMD modelljei is megfelelnek majd. A konzolos változatokhoz itt bónuszként a fejlettebb sugárkövetéses tükröződéseknek és a DLSS 2.0-nak is örülhetnek a játékosok. A pontos megjelenési dátumot sajnos még mindig nem osztották meg velünk, de az ígéretek szerint még az idén tavasszal megkapjuk a frissítést.

 

Platformok: Google Stadia PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)