Hirdetés

Alaposan megváltozott pályát ígér az Apex Legends új szezonjának gameplay trailere

|

A World's Edge átváltozásán kívül is bőven tartogat újdonságokat az Emergence szezon.

Hirdetés

Szinte már minden fontosabb információt tudunk az Apex Legends soron következő, Emergence nevet viselő szezonjáról, ami a tervek szerint rövidesen kezdetét is veszi.

Sok újdonságnak örülhetnek majd a játékosok, többek között egy friss karakternek is, és ha esetleg még nem tudnátok, hogy vissza szeretnétek-e térni a Respawn battle royale alkotásához az új tartalmak miatt, akkor érdemes lehet egy pillantást vetni a fejlesztők új videójára.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis az Emergence gameplay trailere, ami bemutatja nekünk többek között azt, hogyan is változik meg a World's Edge pálya az új szezon indulásával. Emellett láthatjuk akció közben a játék újoncát, Seert, illetve az elég menőnek ígérkező Rampage LMG fegyvert is. A videó tehát nemcsak informatív, de remek kedvcsináló is, így mindenképp nézzétek meg, ha esetleg korábban félretettétek volna a játékot!

Íme:

A tervek szerint az Emergence augusztus 3-án rajtol el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)