Hirdetés

Alaskan Truck Simulator - havas tájakon vezethetünk és vadászhatunk

|

Új szereplő lép be a teherautó-szimulátorok piacára.

Hirdetés

Bár a neve félrevezető lehet, a játékot nem az Euro Truck Simulator és American Truck Simulator játékokat is jegyző SCS Software készíti, hanem egy Westend Studio nevű csapat.

Hirdetés

A Discovery csatornával közösen igyekeznek autentikusan átadni azokat a kihívásokat, amikkel az alaszkai kamionosoknak szembe kell néznie. Miközben igyekszünk fuvarokat teljesíteni, az időjárás és az éhség is nehezíti majd dolgunkat. Élő ökoszisztémát, túlélési elemeket, rejtélyeket, craftolást és fejlesztést ígérnek, úgyhogy ez nem egy hagyományos kamionszimulátor lesz. Az első trailer nem nagyon meggyőző, de hátha kialakul belőle valami jó - ha meg nem, legalább szóltunk, hogy a cím ne tévesszen meg senkit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)