Hirdetés

Vegyél részt te is az Alba Xbox One Game Corner megnyitóján!

|

Sportolók és egy youtuber is ott lesz augusztus 13-án az Alba Regia Sportcsarnokban.

Hirdetés

Az ország egyre több pontján vannak helyek, ahova haverokkal együtt le lehet ugrani játszani egy kicsit. 

Hirdetés

Hamarosan megnyílik a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban (8000 Székesfehérvár, Gáz utca 19.) az Alba Game Corner ahol Xbox One-on lehet majd játszani. Ennek örömére az Alba Fehérvár kosárcsapat ünnepélyes megnyitót szervez, mely augusztus 13-án, 14:30-kor kezdődik.

A rendezvényen kipróbálhatjátok a hivatalos megjelenés előtt az NBA 2K19-et, és találkozhattok, illetve dobóversenyen és játékokon vehettek részt az Alba Fehérvár kosárcsapatának játékosaival és Szalay Istivel.

A rendezvény ingyenes és előzetes regisztráció nélkül látogatható, de a kosárpályára csak váltócipőben lehet majd fellépni, utcaiban nem. Ne hagyjátok ki ezt a ziccert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)