Hirdetés

Alekszandr Ovecskin kerül az NHL 21 borítójára, kiderült a megjelenési dátum is

|

Továbbra is az NHL sorozat marad az EA Sports játékok fekete báránya, PS5-ös és Xbox Series X-es kiadás nem is készül belőle.

Hirdetés

Alekszandr Ovecskin kétségtelenül minden idők egyik leghíresebb orosz származású jégkorongozója, akit 2004-ben elsőként draftolt a Washington Capitals csapata, ahonnan azóta sem igazolt el. Az orosz válogatottal egy ifjúsági és három felnőtt vb-aranyat szerzett, míg klubcsapatával 2018-ban nyerte meg a Stanley-kupát, az NHL bajnoki címéért járó trófeát - ekkor ő lett a rájátszás MVP-je is. Alekszandr Ovecskint először az NHL 07 borítóképén csodálhatták meg az EA Sports hokis szériájának rajongóim idén ősszel viszont újrázni fog.

Hirdetés

Alekszandr Ovecskin kerül ugyanis az NHL 21 borítójára. Az  EA Sports illetékesei a nagy leleplezés mellett közzétettek egy új előzetest, belengették a Be A Pro játékmód újragondolását, ígértek egy halom új trükköt és mozdulatot, egy HUT Rush nevezetű új játékmódot, rangsorolt World Of Chel módokat, illetve az is kiderült, hogy a játék október 16-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. Az EA Play (leánykori neve szerint EA Access) előfizetői egyébként már október 9-én jégre léphetnek.

Nem esett szó sem PC-s verzióról, sem PlayStation 5-ös vagy Xbox Series X-es kiadásról, ezekkel tehát kár is számolni. Persze a visszafelé kompatibilitásnak hála az új konzolokon is lehet majd játszani az NHL 21-gyel, de grafikai felturbózást ne várjatok.

Érdemes megemlíteni azt az ígéretet is, miszerint az NHL 21 egy új jelentési rendszert is kap, amelyben könnyen reportolhatjuk azokat a játékosokat, akik nem a pályán akarnak bizonyítani, hanem inkább mocskolódással töltik az idejük. A toxikus viselkedésért pedig nem csak az NHL 21-ből, hanem kollektíve az összes EA játékból kitiltják a renitenseket.

Maga a borítókép az idei EA Sports játékok grafikáinak meglehetősen megosztó stílusához igazodik:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)