Hirdetés

Alice - American McGee folytatná az őrületet

|

American McGee nem akarja feladni az Alice sorozatot, ezért most egy petícióval próbálja megpuhítani az EA döntéshozóit, hogy finanszírozzanak még egy epizódot.

Hirdetés

Az Alice: Madness Returns ugyan végül nem egészen úgy sült el, ahogy azt az EA beharangozta, a játéknak elég sok rajongója lett, amit az is remekül példáz, hogy szinte minden PlayIT-en van legalább három cosplayer, aki ezt a karaktert választja. A játék atyja szeretné, ha a történet nem maradna annyiban.

American McGee (akinek a neve egyébként simán lehetne valami bugyuta tinisorozat címe is) most egy petíciót indította neten, amivel szeretné maga mögé állítani a játék rajongóit, ezzel rábírva az Electronic Artsot, hogy álljanak egy lehetséges következő epizód mögé. McGee egy tweetben hívta fel a figyelmet a petícióra, amelyből kiderül, hogy az EA nem különösebben izgatott a dologgal kapcsolatban.

A petíció a cikk megírásakor már több mint 11500 aláírást gyűjtött, és bár nem túl valószínű, hogy néhány virtuális szignóval át lehetne nyomni egy ilyen döntést az EA vezetőségén, azért drukkolunk, hogy sikerüljön.

Nektek hogy tetszett az Alice: Madness Returns?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)