Hirdetés

Alice: Madness Returns - Az első képek

|

American bácsi ostorral hajtja kínai segédmunkásait, hogy mielőbb elkészüljön legújabb agymenése.

Hirdetés

Mindnyájunk legnagyobb örömére kezdi összeszedni magát az id Software egykori dizájnere. American McGee maga mögött hagyja a sötét múltat, elfeledi a Grimm, a Scrapland és a Bad Day L.A.-féle buktákat, s újfent azzal a kislánnyal foglalkozik, akinek köszönhetően nevét máig nem taposta sárba a szakma és a játékosok közössége.



Charles Lutwidge Dodgson, ismertebb nevén Lewis Carroll angol polihisztor 1865-ös remekének szellemét, a benne rejlő zseniális őrületet talán még senki sem tudta olyan jól visszaadni, mint American McGee. Tim Burton képes lehetett volna rá, ha nem a Disney forgatókönyvével kénytelen dolgozni. De sebaj, jövőre érkezik az Alice: Madness Returns, s ezzel McGee utolsó utáni esélyt kap arra, hogy bebizonyítsa, nem egyszeri villanás volt 2000-ben megjelent játéka.

Mégis mi baj érhet az erdőben? Piroska is megúszta.


A folytatás a viktoriánus éra Londonjában veszi kezdetét, amikor hősnőnket épp a kétely rágja: vajon ő felel szülei haláláért, vagy valaki más?



A feltételezett tettesek után nyomozva nemegyszer kénytelen Csodaországba ellátogatni, ahol komoly változásokkal szembesül. A Vörös Királynő egykoron élő hússal borított birodalma most élettelen, mintha mumifikálódott volna. Ami a játékmenetet illeti, harc, fejtörők és ügyességi részek kombinációjára számíthatunk, ám a hangsúly természetesen a bizarr és meghökkentő környezet kialakításán van.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)