Hirdetés

Alice: Madness Returns intro trailer

|

Itt van "kedves" barátnőnk, Alice, akivel együtt az őrület is visszatér a képernyőkre.

Hirdetés

Az tény, hogy ez nem "Alíz Csodaországban" lesz ebből a játékból - pont ellenkezőleg: gyengébb idegzetűek ne is nézzék meg ezt az Alice: Madness Returns trailert. 

Meglehetősen elvont, elszállt, pszichedelikus az intro, amely megértését legfőképp az segíti, hogy az Alice agyában megélt lázálmokhoz nagy mennyiségű vér kifröccsenése is jár. Ez azonban - mint tudjuk - a sorozat, az Alice őrület velejárója.

Külön érdekesség, amelyről már a múltban írtunk: "McGee azt is elmondta, hogy azok a konzolosok, akik megvásárolják az Alice: Madness Returns-t, letöltő kódot kapnak az Alice 1-hez, így az egyébként csak PC-re és Mac-re megjelenő első részt is végigvihetik. Remek kezdeményezés!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)