Hirdetés

Alice: Madness Returns - The Complete Collection

|

Nem csak a konzolosok kapnak meglepetést, hanem a PC-sek is!

Hirdetés

Majd' egy hónapja adtunk hírt róla, hogy az Alice: Madness Returns Xbox 360-as és PS3-as verzióihoz letöltő kód jár majd, amivel konzolon is be tudják izzítani az American McGee's Alice-t, azaz az Aliz játékok első részét.

Sokan felháborodtak, hogy a PC-sek miért nem kapnak semmit - dehogynem kapnak! Az EA megjelenteti ugyanis az Alice: Madness Returns - The Complete Collection című csomagot, melyben nem csak az új játék, hanem az eredeti Alice felújított változata is helyet kap. Ezt az összeállítást kizárólag az EA Store.com-ról szerezhetjük majd be.

A történet szerint Alice már felnőtt, valamint elhagyta az elmegyógyintézetet. Ettől függetlenül még mindig rémképek kísértik a tűzvészben elvesztett szüleivel kapcsolatban. Alice visszatér Csodaországba, hogy megismerje az igazságot múltjával kapcsolatban.

Megjelenés június 14-én, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)