Hirdetés

Alice: Otherlands - sikerült a Kickstarter kampány

|

American McGee-nek elegen adtak pénzt, hogy az Alice: Otherlands megvalósulhasson. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Hirdetés

A Kickstarteren összegyűjtött 222 377 dollárból elindulhat az Alice: Otherlands folytatásos animációs film forgatása, hála a rajongók széles táborának. A kapmányvideóban American McGee, az Alice és az Alice: Madness Returns megálmodója beszélt arról, miként képzelte el a projekt végleges változatát.

Először is kiemelte, hogy mindig is egy trilógiában szerette volna bemutatni Alice történetét, melynek első két részében Alice a fizikai és mentális síkokon sajátítja el és tökéletesíti képességeit, amiket az Alice: Otherlandsben használva a kor híres elméinek (mint pl. Thomas Edison, Mark Twain vagy Jules Verne) fejében kalandozhat.

Az OZombie bukása után (amire a 950 000 dollárból csak 141 000 jött össze) most nem hagyta cserben a rajongósereg McGee-t, és egy kicsit mi is úgy érezzük, hogy Alice-re nagyobb szüksége van a világnak, mint egy OZ feldolgozásra.

Annak ellenére, hogy az Alice: Otherlands egyelőre csak animációs sorozatnak készül a Spicy Horse sanghaji stúdiójában, McGee tervei között szerepel egy teljes játékfilm elkészítése, továbbá folyamatosan azon van, hogy megszerezze a játékok jogait is, így remélhetőleg nem csak önállóan mozgó, de általunk irányítható formában is visszaköszön a bájos kis menyecske. Kíváncsian várjuk, hogy McGee mire kunyerál legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)