Hirdetés

Alice visszatér az őrülten beteg Csodaországba

|

American McGee és az Electronic Arts együttműködésének köszönhetően feltámad a klasszikus akció-horror.

Hirdetés

American McGee-t egyesek zseninek, a játékipar fenegyerekének tartják. Véleményem szerint erre a megtisztelő címre még nem szolgált rá. Munkássága alatt ugyanis egyetlen valamirevaló játékkal tudott csak előállni (American McGee's Alice), míg az összes többi inkább volt borzalmasan gyenge eresztés, mint borzongatóan jó alkotás.
Most viszont újabb lehetőséget kap arra, hogy bizonyítson, s jól tenné, ha élne a lehetőséggel, mert mások már ennél jóval kevesebbe is belebuktak. A dizájner egyelőre lelkes, és csak remélhetjük, hogy sikerül megismételnie az eredeti sikerét, esetleg felülmúlnia, különben mindenki azt fogja hinni, az csupán véletlen volt.

alice.jpg


Egy PC-re, PS3-ra és X360-ra bejelentett játék keretében újra ellátogathatunk a már eleve beteg elméből (Lewis Caroll) született Csodaország még torzabb változatába. Vajon Alice felnőtt nőként éli meg újabb rémálmait, vagy marad az a kislány, aki méretes konyhakéssel rohangál?
A bejelentésre a Las Vegasban megrendezett D.I.C.E. 2009 konferencián került sor. A platformokat ismertették, ám megjelenési dátummal nem szolgáltak. Majd jön valamikor az elkövetkező években az EA Partners program keretében.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)