Hirdetés

Vadonatúj Alien-játékon dolgozik a Fox

|

Ráadásul egy olyan csapat lett megbízva a fejlesztéssel, amelyben több játékipari veterán is van.

Hirdetés

Legutóbb az egész jól sikerült Alien: Isolation-ben találkozhattak a játékosok a legendás xenomorffal, azóta pedig leginkább csak a mozivásznon tűnt fel a földönkívüli lény. Most azonban kiderült, hogy már tervben van egy új videojáték, amiről egyelőre még nem tudunk túl sok mindent.

Hirdetés

A Fox játékokkal foglalkozó divíziója, a FoxNext Games megszerezte a Cold Iron Studios-t, amelynek tagjai között olyan fejlesztők is vannak, akik korábban a BioShock Infinite-en vagy a Neverwinteren is dolgoztak. A hivatalos bejelentés szerint a játék az Alien filmes univerzumban játszódik, egy shooter lesz, és a tervek szerint PC-re és konzolokra is megjelenik majd.

Ti mit látnátok szívesen egy jövőbeli Alien-játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)