Hirdetés

Rajongói Alien játék készül, elég keménynek tűnik

|

Közösségi támogatással készül az új rajongói Alien: Hope for the Future című játék, amely lepipálhat sok hivatalos változatot is - már ha nem tiltják be.

Hirdetés

Noha idén tartották A nyolcadik utas: a Halál 40. évfordulóját, mégsem dúskálunk a savas videojátékokban. Az Alien: Isolation például Switchre még ellátogat, de biztosan nem készül belőle folytatás, a januárban bejelentett Alien: Blackout egy mobiljáték volt, és a FoxNext Games-Cold Iron Studios duó MMO-lövöldéje körül is nagy a csend.

Hirdetés

A rajongói Alien: Hope for the Future történetének helyszíne Hadly's Hope lesz, nekünk pedig - miután beüt a krach - a kolónia egyik tagjaként kell megpróbálnunk életben maradni erőforrásokat gyűjtve magunknak és a többi túlélőnek. A projektért Ilapagokc felel, aki 2017 óta dolgozik a túlélőhorroron, és elképesztő, hogy ez idő alatt mit vitt véghez. Rengeteget fejlődött a játék minden területen, az atmoszférateremtése is elismerésre méltó, ráadásul hűen megidézi az Alien-filmeket nem csak helyszíneiben, de cselekményében is (elég csak a mozgáskövetőre, az ajtók lehegesztésére vagy Ripley játékszerére gondolni). Ne hagyjátok ki az új gameplay trailert: 

Az Alien: Hope for the Future a közösség segítségével jöhet létre, errefelé ti is támogathatjátok, ha érdekel titeket a projekt sorsa. Reméljük, hogy a Disney sem fogja lelőni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)