Hirdetés

Alien: Isolation - már megint egy bejelentésre utalgatnak

|

Titokzatos üzenet jelent meg az Alien franchise hivatalos Twitter-oldalán, ami egyértelmű utalást tesz Amanda Ripley történetére.

Hirdetés

Az előző évtizedben sajnos igen vegyesen sikerültek az Alien franchise-ra épülő videojátékos adaptációk, így hatalmas felüdülés volt az egyébként stratégiai játékokról ismert Creative Assembly 2014-es alkotása, az Alien: Isolation. A filmek atmoszféráját kiválóan felidéző túlélő horror néhány hibája ellenére jó fogadtatása ellenére egyelőre nem érkezett folytatás, viszont most úgy tűnik, hogy megindult valamiféle mozgolódás.

Hirdetés

Tavaly már a The Game Awards előtt ment a finom hergelés, azt hittük, hogy be is jelentenek majd valami játékot is esetleg, de ebből végül nem lett semmi. Ezzel együtt tudtuk, hogy készül valami. Az Alien hivatalos Twitter profilja közzétett egy kis teaser videót, amelyben az Alien: Isolation főszereplőjét, Amanda Ripley-t említik meg. Sokak szerint ez egyértelmű utalás arra, hogy vagy folytatják a játékot, vagy pedig valamilyen módon köze lesz a készülő multiplayer játékhoz, az Alien: Blackouthoz.

Viszont ami különösen érdekes, hogy a teaser végén a "Read. Play. Watch." feliratok tűnnek fel, amelyből arra is lehet következtetni, hogy talán nem is feltétlenül egy (vagy nem csak egy) játékról van szó, hanem egy ahhoz köthető egyéb alkotásról, mint pl. egy képregény, egy könyv vagy akár egy film.

Ti mit gondoltok? Örülnétek neki, ha folytatnák Amanda Ripley történetét bármilyen módon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)