Hirdetés

Alien: Isolation bejelentés - trailerek, képek, infók

|

Végre a Sega is beismerte, hogy az Alien: Isolation készül, és ahelyett, hogy csak egy mondattal elintézte volna a bejelentést, néhány infót, három trailert és egy csokor képet is közzétett. Megadta a módját, na.

Hirdetés

Miután már az Xbox Store-on is megjelent a kapcsolódó bejegyzés, a Sega muszáj volt megejteni a bejelentést, ha mostanra tervezte, ha nem. Az anyagok már alighanem készenálltak, nem a Microsofton múlt, hogy az Alien: Isolation leleplezésére ma került sor.

Ahogy azt az Xboxos leírásból megtudtuk, a játék főszereplője Amanda Ripley, aki emberekkel és xenomorphokkal kénytelen szembenézni, hogy kiderítse, mi történt édesanyjával. A játékot három éve fejlesztik, és 2014 folyamán jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A fejlesztő a pletykáknak megfelelően a The Creative Assembly. Később egy előzetest is közzéteszünk a játékról, amit rendesen megtömünk mindenféle érdekes információval, nézzetek vissza, addig viszont itt az első három trailer, galériánkban pedig az első képeket is megtekinthetitek.

A videókat köszi az OPM-nek és a VG247-nek!

Eddig hogy tetszik? Megbocsátjuk a Colonial Marinest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)