Hirdetés

Alien: Isolation - nem csak az előrendelőknek jár Ellen Ripley

|

Tessék megnyugodni, Ellen Ripleyvel nemcsak azok játszhatnak majd, akik előrendelik az Alien: Isolationt. Persze kicsit várniuk kell, de ez még a jobbik eset.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be arról a fantasztikus, előrendelőknek járó DLC-ről, amelyben az eredeti Alien film szereplőgárdája jelenik meg, sőt magát Ellen Ripleyt is irányíthatjuk. Az exkluzív tartalom több rajongóból is nagy felháborodást váltott ki, a SEGA azonban igyekszik lecsillapítani a kedélyeket.

Természetes, hogy sokan tartanak az előrendeléstől, hiszen az előző Alien játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, illetve láttunk pár olyan megjelenést az elmúlt hónapokban, amelyek igencsak megosztották a közönséget. A kiadó minden oldalról kapta a sarat, pedig sosem nyilatkozták, hogy a két Alien: Isolation DLC nem lesz megvásárolható.

„Rengetegen érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy a DLC-k kizárólag az előrendelői akció keretein belül szerezhetők-e be, vagy később is hozzá lehet majd jutni ehhez a tartalomhoz. Hivatalosan is megerősíthetem, hogy mind a Crew Expendable DLC, mind a Last Survivor elérhető lesz a későbbiek folyamán." -nyilatkozta a SEGA közösségi menedzsere.

Ti örültök a lehetőségnek, vagy egyébként is előrendelitek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)