Hirdetés

Két újabb címmel erősít februárban az Xbox Game Pass

|

A már eddig is erős címek mellé most egy fiatalokat megcélzó kaland és egy remek sci-fi horror érkezik az Xbox Game Pass kínálatba.

Hirdetés

Hónapról hónapra egyre jobban megéri Xbox Game Pass előfizetőnek lenni, hiszen aki leszurkolja a havidíjat, az remek címek közül válogathat, ezeknek a játékoknak a listája pedig február során bővül. A Microsoft most két újabb, februárban bekerülő játékról rántotta le a leplet. 

Hirdetés

Korábban már bejelentették, hogy február 21-től a Batman: Return to Arkham és a metriodvania stílusú Headlander is színesíti majd kínálatot, most azonban megtudtuk, hogy holnaptól a Disney Epic Mickey 2: The Power of Two is elérhető - nyilván nem ez lesz a hónap legnagyobb durranása, de azért érdemes lesz vetni rá egy pillantást. A Return to Arkham egyébként eleve két játék, hiszen a Arkham Asylum és az Arkham City kicsit kipofozott verzióit tartalmazza. 

Egy hétre rá, február 28-án pedig tovább bővül majd a kollekció, hiszen A The Creative Assembly túlélőhorrorját, az Alien: Isolationt is megkaparintatjuk. A játék nyomasztó hangulatával és a legyőzhetetlen, nyomunkban loholó xenomorffal a zsáner rajongóinak igazi csemege lehet, tehát akik sajnálják, hogy a Mr. X elől való menekülés véget ért, azok mindenképp adhatnak neki egy próbát. 28-án kerül be egyébként a Game Passbe a The Walking Dead: Season Two is, aminek első évadát már korábban megkaptuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)