Hirdetés

Alien: Isolation - a hangulat is rendben lesz (videó)

|

A The Creative Assembly Alien-játéka nem csupán para lesz, de minden ízében a hetvenes évekbeli sci-fikre emlékeztet majd.

Hirdetés

Egyre inkább úgy érezzük, hogy jó kezekbe került a stratégiai játékokon edződött The Creative Assembly képében az Alien franchise. Az Alien: Isolation előzetesünk adta meg az érzéshez a kezdőlöketet, majd sorra jöttek a hátborzongató képek, az egyszerre félelmetes és gyönyörű videók, valamint a legutóbbi fejlesztői napló, ami a hangok témáját járta körbe.

Mindez persze nem lenne teljes, ha az Alien: Isolation nem rendelkezne egyedi atmoszférával, de a The Creative Assembly ragaszkodott hozzá, hogy azokat az eszközöket használják a játékban, amelyet az 1979-es Alien filmben is láthattunk. Az alábbi videóban Jude Bond, a csapat művészeti vezetője oszt meg velünk pár érdekes részletet a horror hangulatának megteremtéséről és a korhűségről, már ami a hetvenes évek sci-fi stílusát illeti:

Az Alien: Isolation október hetedikén debütál PC-n, valamint PS3, PS4, X360 és Xbox One konzolokon. Eddig hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)