Hirdetés

Alien: Isolation - játékosok oldották meg az Oculus Rift támogatást

|

Ha van olyan játék, amit nagyon szeretnénk a virtuális valóságban játszani, akkor az biztos, hogy az Alien: Isolation. Most már lehet.

Hirdetés

Ha emlékeztek még, a SEGA és a The Creative Assembly egy virtuális valóság demóval népszerűsítette az Alien: Isolationt az idei E3-on. Sajnos az csak egy demó volt és a fejlesztők elmondták, hogy ez bizony nem lesz benne a megjelenő játékban.

A játékosok viszont nem azok a belenyugvó fajták, ezért egy csapat rajongó megoldotta, hogy az Alien: Isolation támogassa az Oculus Riftet. Ha valakit érdekel a dolog, akkor a srácok mindent megosztottak a közösséggel a Redditen. A hírek szerint ezzel a megoldással még a fejlekövetést is sikerült megoldaniuk, tehát ki tudunk kukucskálni a sarkokból, de sajnos még így sem lesz olyan, mint az E3-as Alien: Isolation demó, ahol még a mozgásérzékelős kütyünk is a kezünkkel együtt mozgott. 

Az Oculus Rift fantasztikus dolgokra képes. Ha voltatok már GameNighton, akkor ezt bizonyára egyikőtöknek sem kell magyaráznom, mert SimHouse-nak köszönhetően minden hónapban egy új demóval vagy teljes játékkal próbálhatjátok ki az Oculus-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)