Hirdetés

Alien: Isolation - egy halott android és egy új kütyü (képek)

|

Öt új képet kaptunk az Alien: Isolationből, amin a már ismert, félig-meddig szétfolyt android mellett megtekinthetjük Amanda egy eddig nem látott kütyüjét is. Nem szépek, de épp ez a lényeg.

Hirdetés

Vajon mennyire perverz dolog rácsodálkozni egy olyan képre, amin egy szétfolyt altestű, emberszerű robot maradványait láthatjuk? Mi nem ítélünk el senkit, aki erre azt mondja, hogy szép.

Mert az Alien: Isolation igenis szép, csak a sötét folyosókon nem fogunk ebből sokat látni. Nem is baj, jobban lefoglal majd az, hogy akárhol is járjunk, egy alien biztosan a közelben szaglászik. Mint amikor a lakásban van egy pók, ami bemászott a szekrény mögé, te meg addig nem tudsz elaludni, amíg ki nem jön onnan és el nem hárítod a „veszélyt”. Végleg. A játék új képei tulajdonképpen két olyan területet mutatnak be, amiket korábban már láttunk, csak most más szögből. A legérdekesebb az, amin Amanda a rendszert próbálja feltörni különleges kis gépével. Vagy csak leállt játszani, amíg az alien el nem megy, nem tudjuk. Na meg persze ott a félig test nélküli... Nick. Nevezzük Nicknek, ti pedig értsétek az utalást. Az Alien: Isolation kütyüjeiről délelőtt meséltek nekünk a fejlesztők, ha kimaradt, olvassátok el azt a cikket is.
 

Egy tizes skálán mennyire vennétek meg most azonnal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)