Hirdetés

Alien: Isolation - itt a megjelenési dátum

|

Kell még aludnunk, nem is keveset, de aztán végül csak kezünkbe kaparinthatjuk a színtiszta rettegés megtestesülését.

Hirdetés

Majdnem telibe lőtte a születésnapomat a Sega és a The Creative Assembly párosa, már ami az Alien: Isolation megjelenését illeti. A korábbi ígérethez híven annak rendje, s módja szerint lerántották a leplet az egészen mostanáig kérdéses időpontról.

Október 7. napján kerül sor a jeles eseményre, mármint annak a túlélőhorrornak a debütálására PC-n, illetve PS3, PS4, X360 és XO konzolokon, amelyik egyrészt azt hivatott bizonyítani, hogy a CA képes időnként megújulni, és nem csak arra hivatott, hogy az idők végezetéig Total War epizódokat szállítson futószalagon. Másrészt pedig az Alien: Isolation képzeletbeli vállán nyugszik az a nagyon is valós teher, hogy kiköszörülje a franchise hírnevén ejtett csorbát.

Jól emlékszünk még az Aliens: Colonial Marines-ra, ami sokak szemében feketelistára juttatta a Gearbox gárdáját, és politikusokéval vetekedő népszerűtlenséget biztosított Randy Pitchford cégvezérnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)