Hirdetés

Alien: Isolation, Middle-earth: Shadow of Mordor - 2014. októberi játékmegjelenések

|

Eljött az év azon hónapja, amikor tényleg, szó szerint nem látunk ki a játékokból. Készítsétek gombnyomó izmaitokat, rázós lesz az október.

Hirdetés

Mi már jóelőre szóltunk, hogy nehéz lesz ősszel minden kicsit is érdekes játékot kipróbálni, de ahogy közeledtünk az október felé, úgy lett egyre több és több a hónapban megjelenő játékok száma. Még tegnap is volt bejelentés, és nem kizárt, hogy a napokban továbbiak jönnek, de egyelőre koncentráljunk arra, amit biztosan tudunk: október folyamán körülbelül negyven(!) játékból válogathatunk. Mi összegyűjtöttünk nektek, amennyit tudtunk, de természetesen előfordulhat, hogy kimaradt valami; nyugodtan tegyétek hozzá kommentben, és persze mondjátok el, hogy ti mivel játszotok októberben. 

Chariot - október 1. - Xbox One [Letöltés]

Ma frissült az Xbox Live Játékok GOLD-dal ajánlata, és míg az Xbox 360-asok mától a Battlefield: Bad Company 2-t tölthetik le, addig az Xbox One-osoknak a vadonatúj Chariot jut. Mostanában egyre népszerűbb a couch co-op/couch multiplayer játékok kategóriája, avagy azoké, amelyeket egy képernyőn egyszerre több játékos játszhat. A Chariot is ebbe a kategóriába tartozik, a 2D-s platformerben két játékosnak (egy menyasszonynak és egy vőlegénynek, de ez csak a körítés) kell együttműködnie, hogy megoldják a fizikán alapuló feladványokat, de ha valaki inkább egyedül játszana, az sem akadály. Barlangokban kell mászkálni egy széleskörűen használható, de végtelenül egyszerű járművel, ami valójában egy koporsó kerekekkel.

Middle-earth: Shadow of Mordor - október 2. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Warner Bros. és a Monolith nagy dobásáról már eleget hallhattatok a napokban, de azért nyilván nem maradhat ki ajánlónkból sem. A Middle-earth: Shadow of Mordor új fejezetet nyit a Gyűrük Ura világában: a Hobbit és a Gyűrűk Ura filmek között játszódó sztori során Taliont, Gondor egykori védelmezőjét irányítva küzdhetünk meg Szauron seregeivel egy olyan Mordorban, amit még nem romboltak le teljesen. Miután Talion egy csatában elesett, Celebrimbor újraélesztette, és különleges képességekkel ruházta fel. Sokan úgy írják le, mint az Assassin's Creed és a Batman játékok egyvelegét, nem véletlen, hogy ez is 80-90 körüli pontszámokat kapott. PC-re tegnap jelent meg, PS4-re és Xbox One-ra holnap fog, PS3-ra és Xbox 360-ra pedig októberben.

Forza Horizon 2 - október 3. - Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

Valójában mindent, amit tudnotok kell az idei év legjobb autóverseny játékáról, elmondtunk a Forza Horizon 2 tesztben. Olvassátok el és meglátjátok, miért kötelező vétel, ha van egy Xbox One-otok. Vagy miért érdemes miatta Xbox One-t venni. Ha a cikk nem győzött meg, gyertek és próbáljátok ki a GameNighton, ahol izgalmas nyeremények is várnak rátok, köztük egy Xbox 360 négy játékkal.

Assassin’s Creed: Birth of a New World - The American Saga - október 3. - Xbox 360, PlayStation 3

Ugyan az eddig bejelentett, még idén megjelenő három új Assassin's Creed játékra (Unity, Rogue, Chronicles: China) még novemberig várni kell, aki lemaradt (amire tekintve, hogy milyen ütemben bővül a széria, jó esély van), az amerikai szálat összefoglaló csomaggal pótolhat. A Birth of a New World Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jön, és az Assassin's Creed III, az Assassin's Creed IV: Black Flag, valamint az Assassin's Creed Liberation HD kapott benne helyet, mindenféle letölthető tartalmak nélkül.

(Mivel nincs hivatalos trailer, az AC III-ét szúrtuk be ide.)

 

Alien: Isolation - október 7. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Gearbox komoly sebet ejtett az Alien-rajongók szívén a Colonial Marinesszal, amit a The Creative Assembly egy teljesen más típusú játékkal próbál meggyógyítani. Az Isolation az első film történései után 15 évvel, 2137-ben játszódik, és Ellen Ripley lányát, Amandát irányítva kell kalandoznunk a Sevastopol űrállomáson, hogy megszerezzük a Nostromo fekete dobozát. Temészetesen amilyen könnyűnek hangzik, annyira nehéz lesz, ugyanis Amanda elszakadva csapatától egyedül kénytelen szembenézni az egy szál aliennel, aki az állomáson igyekszik minden élő egyedet semlegesíteni. Több videóban is láttuk, hogy mit nem érdemes csinálni, nézzétek meg azokat, mielőtt nekivágtok az ismeretlennek. És készítsetek váltás alsót.

NBA 2K15 - október 7. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Játszhattunk már amerikai focit, európai focit és jégkorongot is idén, de kosárlabdázni még nem volt alkalmunk. Októberben viszont két játék is jön, a 2K Sports vezető szériája új résszel jelentkezik, az EA Sports pedig a tavalyi, félresikerült visszatérést próbálja jóvátenni. Az NBA 2K15-től nagyjából azt várhatjuk el, amit a 2K14 nyújtott, csak kicsit jobban (illetve visszatér a Crew mód, jön egy a MyGM-hez hasonló új MyLEAGUE mód), a borítón pedig nem LeBron James, hanem az idei MVP, Kevin Durant szerepel. PC-n ugyanolyan szinvonalú lesz a grafika, mint a jelenlegi generációs konzolokon.

 

Project Spark - október 7. - PC, Xbox One [Előrendelés]

A Project Spark tulajdonképpen nem is egy játék, hanem egy program, amivel játékokat lehet készíteni. Játékosan. Kiválaszthatjuk, hogy egy üres területtel vagy egy előre megtervezett pályával szeretnénk-e indítani, majd teljes mértékben átszabhatjuk a növényvilágot, a terület kialakítását, és élőlényeket pakolhatunk le. A talajon kinő a fű, a magas földoszlopok sziklává változnak. A lehetőségek tárháza elég széles, úgyhogy hasonlóan például a Minecrafthoz, itt is rengeteg meglepetést okoznak majd a kreatív emberek (például elkészítik az X-wing vs. TIE Fightert, a Minecraftot vagy egy Linkin Park klipet). Xboxon a Kinect és a SmartGlass nyújtotta lehetőségeket is kihasználhatjuk. Xbox 360-ra is jön majd, de csak valamikor később.

 

Costume Quest 2 - október 7. - PC, Mac, Linux [Előrendelés]

Tim Schafer és a Double Fine nem tud leállni, lassan annyi játékot adnak ki egy évben, mint ahágy Assassin's Creedet a Ubisoft. A következő a Costume Quest folytatása lesz, melyben a korábbról ismert ikrek, Wren és Reynold újra elindulnak cukorkát gyűjtögetni. A koncepció nagyjából ugyanaz, csak a harcrendszert dolgozták át, illetve új jelmezek kerültek be, amik új szuperképességeket adnak hőseinknek. Idővel konzolokra is jön, egyelőre a számítógépes változat megjelenése a biztos.

 

Styx: Master of Shadows - október 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Cyanide-tól kaptunk már mindenfélét kerékpármenedzsertől az akciójátékig, és szintén ez a csapat felelős a Game of Thrones RPG-ért, ami sajnos nem váltotta meg a világot. A Styx az Of Orcs and Men előzményjátéka, ugyanabban a világban járunk, de jóval annak eseményei előtt. Styx, mint a legkiemelkedőbb Goblin, mestere a lopakodának, a lopásnak és a gyilkolásnak, így viszonylag jó esélyekkel indul megszerezni a Világfa (World-tree) szívét Akenash tornyába. Varázsolni is tud, amivel némileg kompenzálja, hogy mindenki erősebb nála, de egyébként is jobb az árnyékban maradni. Érdekes a koncepció, várjuk, hogy mit hoznak ki belőle.

Duck Dynasty - október 7. - Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Van a Kacsadinasztia nevű sorozat. Na, abból most játék készül. Bővebben itt olvashattok róla.

 

DriveClub - október 8. - PlayStation 4 [Előrendelés]

A Gran Turismo széria pihen és felkészül a PlayStation 4-es debütálásra, a Sony viszont nem akarja a rajongókat PS4-exkluzív autóverseny nélkül hagyni, így hosszabb késéssel, de októberben megjelenik a Driveclub (ami egyébként nem a GT-vel egy kategóriában indul, nem egy szimulátor lesz, hanem annál valamivel könnyebben emészthető). A hangsúly itt is, mint a legtöbb a hónapokban érkező autóverseny esetében a közösségi játékon van, klubokba szerveződhetünk, és közösen vehetünk részt kihívásokban. A PlayStation Plus felhasználók a megvágott változatot ingyen kipróbálhatják majd.

Sleeping Dogs: Definitive Edition - október 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Senki nem várta, hogy annyira jó lesz az elkaszált True Crime: Hong Kongból kifejlődött Sleeping Dogs, mint amilyen lett. A 2012-ben megjelent sandbox játék több okból is kiemelkedő volt, többek között a sztorija, a harcrendszere, és nem utolsó sorban a látványa tette sokak kedvencévé. Ez most a Definitive Edition megjelenésével fokozódik, a felújított kiadás látványát (1080p-s felbontás, új fény- és környezeti effektek, fejlesztett modellek) és több játékelemét (sűrűbb közlekedés, több gyalogos) is feljavították a játékosok visszajelzései alapján. A csomagnak persze része minden korábban megjelent DLC is, akinek még nem volt szerencséje a játékhoz, most mindenképp szerezze be. A folytatás is attól függ, hogy a Definitive Edition hogy fogy, úgyhogy ennek megvásárlásával is kimutathatjátok, hogy vágytok-e a Sleeping Dogs 2-re (ami nem a múlt héten bejelentett Triad Wars).

 

Skylanders Trap Team - október 10. - Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii, Wii U [Előrendelés]

Még mindig az Activision egyik legjobban jövedelmező franchise-a a Skylanders, ami ugyan nem kap annyi figyelmet a játékkiállításokon (legalábbis az előadások alatt), mint mondjuk a Call of Duty, mégis többmillió játékos várja izgatottan a folytatást. A Trap Team a Swap Force után veszi fel a fonalat, Skylands leggonoszabb gonosztevői kiszabaultak, őket kell csapdába ejteni (innen a név). Akit elfogtunk, átáll a mi oldalunkra, és segít abban, hogy elkapjuk a többieket. Összesen 24 új figura van, és csak azt tudjuk javasolni, amit nekünk is javasoltak őseink: Szerezd meg hát mind!

 

Ryse: Son of Rome - október 10. - PC [Előrendelés]

Nemrég elkezdődött egy folyamat, aminek nem tudjuk, mikor lesz vége. Az első Xbox One-exkluzívként (sőt, mi több, megjelenési címként) debütált, de PC-re költöztetett játék a Dead Rising 3 volt, és nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Most a Ryse következik, ami még szebb lesz, támogatja a 4K-s felbontást, több grafikai beállítást kínál, és persze tartalmaz majd minden DLC-t, ami az Xbox One-os változathoz megjelent. Az egyik legszimpatikusabb húzás, hogy kivették a mikrotranzakciót.

Akiba’s Trip: Undead & Undressed - október 10. - PlayStation 3

Havi Japán-adagunkat a NIS Americától kapjuk, az Akiba's Trip: Undead & Undressed képében. Röviden összefoglalva arról szól, hogy bizonyos Synthister nevű, vámpírokhoz hasonló lények lepik el Akihabara bevásárlónegyedét, akiket csak úgy lehet elpusztítani, ha közvetlen napfénynek tesszük ki őket. A lényeket nem elég kicsalni a napra, le kell tépni róluk a ruhát. PlayStation 3-ra októberben jön, PlayStation 4-re pedig jövőre.

 

Raven's Cry - október 14. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

A Raven's Cry miatt már többször is izgalomba jöttünk, de a TopWare annak ellenére, hogy napra pontos megjelenési dátumot ígért, a játékot sorra elhalasztotta. Most viszont tényleg úgy tűnik, hogy megjelenik, úgyhogy ideje újra szót ejteni róla. A Raven's Cry a 17. században játszódik, a karib tengeren kell hajóznunk, miközben valós és kitalált eseményeket élünk át. A főszereplő, Cristopher hajóját kalózok támadják meg, a támadás következtében elveszti családját, ezért elindul bosszút állni. Családjával együtt bal keze is odalett, ami helyén most már egy kampó van. Műfaját tekintve külső nézetes akció-kaland-szerepjáték, meglátjuk, mit tud nyújtani.

 

The Evil Within - október 14. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Aki rettegős, nyomasztó horrort akar, annak ott az Alien: Isolation, aki viszont emellett még brutalitásra is vágyik, az Shinji Mikami agymenésével szórakoztathatja magát. A The Evil Withinben egy borzalmas tömeggyilkosság után kell nyomozni. A főszereplő, Sebastian Castellanos nyomozó többedmagával érkezik a helyszínre, ahol valami természetfeletti szinte azonnal szétmarcangolja társait, neki pedig ki kell jutnia a házból. Elég megnézni a trailert, az alapján eldönthetitek, hogy nektek való-e vagy sem.

Pac-Man and the Ghostly Adventures 2 - október 14. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U

Ez a Pac-Man nem az a Pac-Man, aki annó bogyókat evett és szellemek elől menekült. Az azonos nevű TV-sorozat alapján már készült egy 3D-s plaformjáték, ez pedig olyannyira közvetlen folytatása, hogy csak a történet, a karakterek és a világok lesznek mások.

 

Killer Instinct Season 2 - október 15. - Xbox One

Az egyik első free-to-play Xbox One-exkluzív, a Killer Instinct második „évada" október közepén indul. A felhozatalban nyolc harcos szerepel, köztük TJ Combo az első részből, és Maya a Killer Instinct 2-ből. Aki mind a nyolc karakterrel játszani akar, a Combo Breaker Editionnel mindet feloldhatja, aki pedig az eredeti, 1996-os Killer Instinct 2-vel is játszani szeretne, annak az Ultra Edition lesz a megfelelő választás.

A City Sleeps - október 16. - PC, Mac [Előrendelés]

A Harmonix, bár az új Rock Bandet még nem mutatta be (és valószínűleg nem is készíti), számos projekten dolgozik. Ezek egyike az A City Sleeps nevű 2D-s platformer is, ami alapjában véve egy „kétanalógos shooter”, viszont a fejlesztők csavartak egyet rajta: az ellenfelek a zene ritmusára lőnek és mozognak. Egyébként a főhős, Poe különleges képességekkel rendelkezik, illetve három „szellem” is segíti, akik közül az egyik gyógyítani tudja, a másik leszívja az ellenfelek életerejét, a hamadik pedig képes saját lövedékeket lőni.

 

Borderlands: The Pre-Sequel - október 17. - PC, Xbox 360, PlayStation 3 [Előrendelés]

A Borderlands és Borderlands 2 eseményei között sok minden történt, amit eddig még nem láthattunk, a The Pre-Sequel ezen kíván segíteni. Négy új játszható karaktert kapunk (köztük Claptrapet), akik ezúttal a Pandora holdján, az Elpisen tesznek rendet, miközben Handsome Jack azon fáradozik, hogy megszerezze magának a Hyperion holdbázisát. Most Jack csatlósait alakítjuk, és bár az úriember eredetileg jószándékú, valami átfordítja őt azzá, akivel a Borderlands 2-ben találkoztunk. A körülmények változtak, az alacsonyabb gravitáció miatt már a levegőből is támadhatunk, az új fegyverekkel pedig többek között megfagyaszthatjuk vagy lézerrel pusztíthatjuk el ellenfeleinket. Elsősorban a rajongóknak szól, akinek új a sorozat, inkább a korábbi részekkel kezdje. De nem szólunk bele.

 

F1 2014 - október 17. - PC, Xbox 360, PlayStation 3 [Előrendelés]

Idén is kapunk egy új Forma-1 játékot a Codemasterstől, de sajnos még ez sem jön jelenlegi generációs konzolokra, és annyira nagyon durva ugrás semmilyen tekintetben nem lesz. A 2014-es szezon versenyzői mellett a Sochi Autodrom pálya is bekerül, tekergetnek egy kicsit mindenen, hogy jobb legyen, valamint új kihívásokat kapunk. Ezen túl a játék már képes kiszámítani, hogy ki milyen ügyes, és ennek megfelelően beállítani a nehézséget.

F.E.A.R. Online - október 17. - PC

Október 7-én belép, a hónap közepén pedig már ki is lép béta állapotából a free-to-play F.E.A.R. Online, a szebb napokat megélt horrorjáték-sorozat mondhatni új része. A Gotham City Impostorsnál használt Lithtech Jupiter EX motort és a F.E.A.R. 2 Project Origin forráskódját egybe gyúrták, ebből született meg a PvP módok mellett négyfős co-opot is tartalmazó csoda. További részleteket itt találtok.

Peggle 2 - október 19. - PlayStation 4

És amire mindenki várt: a Peggle 2 Xbox One- és 360-exkluzivitását hátrahagyva PS4-re is megjelenik, és pont ugyanazt tudja, mint az eddigi platformokon. 1080p-ben és 60 fps-sel.

 

Disney Fantasia: Music Evolved - október 21. - Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

A Harmonix ehavi második játéka teljesen más. A Fantasia: Music Evolved egy Kinectes ritmusjáték, ami az 1940-es Fantasia nevű animációs film szellemi utódja. A kamera előtt állva megfelelő ritmusban kell hadonászni minél ügyesebben. Érdekes projekt, érdemes rápillantani.

 

The Legend of Korra - október 21. és 22. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

A Nickelodeon Avatár: Korra legendája című animációs sorozata alapján a Platinum Games egy TPS beat-em-upot készít, melynek során Korrát irányítva kell legyőzni az első két évad gonoszait. Az események a második és harmadik évad között játszódnak, és nagyjából 4-6 óra lesz végigvinni. Aki többet akar, az a New Game+-szal bővítheti a játékidőt. PC-re és PlayStation konzolokra 21-én, Xboxokra 22-én jelenik meg.

 

Dreamfall Chapters Book One - október 21. - PC

A Kickstarternek köszönhetően végre-valahára visszatér a The Longest Journey sorozat, viszont annyi a csavar, hogy októberben csak egy részét kapjuk meg. A Book One-ban a prológust és az első két fejezetet játszhatjuk végig Zoe Castillót és Kian Alvane-t irányítva, a további könyvek később jelennek meg. Ismét két világ között ugrálhatunk, az egyik a Cyberpunk jövőbeli Stark, a másik pedig ennek fantasy megfelelője. A dolgokat picit nehezíti, hogy Zoe kómában van. Érdekes lesz, reméljük a visszatérés jobban sikerül, mint a Broken Sword esetében. 

Jagged Alliance: Flashback - október 21. - PC, Mac [Előrendelés]

Májusban jelent meg Early Accessben, hamarosan viszont teljes változatában elérhető lesz a Jagged Alliance sorozat első részei előtt tisztelgő Flashback. Ugyanúgy körökre osztott, ugyanúgy zsoldosokat irányíthatnk, és ugyanúgy egy karib szigetcsoporton kell rendet tenni. Ugyanaz vonatkozik rá, mint a Dreamfall Chaptersre: reméljük a fejlesztők tényleg eléggé tisztelik a klasszikusokat ahhoz, hogy ha már egyszer újra kívánják éleszteni a szériát, azt úgy teszik, ahogy erejükből telik.

Screencheat - október 21. - PC, Mac [Előrendelés]

A Screencheat egy nagyon fura, osztott képernyős multiplayer FPS. Az a trükk, hogy senki nem látja az ellenfeleit, ezért a többiek képernyőjét kell néznie, hogy pontot szerezhessen. Reméljük senki agya nem robban fel, miközben koncentrál.

Just Dance 2015 - október 23. - Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii, Wii U [Előrendelés]

A világ első számú táncosjáték-sorozata, melynek részei még a kevésbé merészeket is megtáncoltatták, idén is új résszel bővül. A Just Dance 2015-ben a lecserélt számlista mellett a legizgalmasabb újítás a Community Remix, ami annyit jelent, hogy most már nem csak profi táncosok sziluettjét, de más játékosok által rögzített videókat is nézhetünk játék közben, hogy arról lessük le a koreográfiát. Nyilván kipróbáljuk.

 

Civilization: Beyond Earth - október 23. - PC, Mac [Előrendelés]

A Civilization sorozat idén két merész lépést is tesz: a Beyond Earth-ben egyrészt az űrbe megyünk, másrészt a fejlesztők az Alpha Centauri szellemi utódjának szánják, úgyhogy nagyok az elvárások, de jó okunk van bízni a Firaxisban. Ha többet szeretnétek tudni, olvassátok el előzetesünket.

 

Samurai Warriors 4 - október 24. - PlayStation 3, PlayStation 4

Az Akiba's Trip mellé egy kevésbé fura Japán játék is jön, ez már a Tecmo Koeitől. A sorozat többi részéhez hasonlóan ez is egy hack 'n' slash, ráadásul nem meglepő módon a Samurai Warriors 3 közvetlen folytatása. Ahelyett, hogy többet mesélnénk, inkább nézzétek meg a trailert.

 

Bayonetta 2 - október 24. - Wii U [Előrendelés]

Ez sem volt egy könnyű szülés, de a Bayonetta 2 végre-valahára megjelent Wii U-ra. Csinos főhősnőnk egy kicsit megváltozott, de a fegyverekkel legalább annyira jól bánik, mint korábban. A legtöbb első részben szereplő feature most is itt van, és ugyanúgy angyali, illetve démoni lényeket kell gyilkolászni ügyesen. A dobozban a rend kedvéért az első rész Wii U-s változata is szerepel, mert ugye az anno csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelent meg. Japánban már kapható, az Edge 10/10-et, a Famitsu 38/40-et adott rá. Ebből vonjátok le a megfelelő következtetést.

 

MX vs. ATV Supercross - október 28. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

Úgy néz ki, az október az újraélesztések hónapja (is), a Nordic Games például az anno a THQ-hoz tartozó MX vs. ATV szériát folytatja. Nagy meglepetést nem okoz, crossmotorokkal és ATV-kkel körözhetünk 17 supercross pályán, több mint 80 motorgyártó gépein ülve. Kétfős osztott képernyős módban is játszható, az online multiplayer pedig 12 játékost bír el egyszerre.

SingStar PS4 - október 28. - PlayStation 4

A SingStar az előző generációban elég nagy szenzáció volt (26 millió példány fogyott belőle, az azért nem rossz), és a Sony szeretné, ha a móka PS4-en folytatódna. Jön a SingStar PS4, amihez ráadásul mikrofon sem kell: elég egy okostelefon, és a megfelelő alkalmazás letöltése után indulhat a buli. Az app egyébként PS3-mal is működik.

 

Farming Simulator 15 - október 30. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Ki gondolta volna, hogy egy olyan szimulátorból, amiben egy farmot lehet gondozni, többmillió példányt adnak el világszerte... Pedig így történt, a Farming Simulator sorozat bizony nagyon népszerű, és egyre nagyobb léptékben fejlődik. Az idei rész teljesen új grafikát, fizikát, vizuális effekteket kapott, de a játékmenet is sokat fejlődött. Az online módban összesen 16 farmer kooperálhat, amivel az egész egy teljesen új élménnyé válik. Viccen kívül jól néz ki.

 

Sunset Overdrive - október 31. - Xbox One [Előrendelés]

Az idei év legfontosabb Xbox One-exkluzívja, a Sunset Overdrive október végén igyekszik majd meggyőzni a konzolvásárlás előtt állókat arról, hogy a Microsoft gépét kell választaniuk. A nyílt világú, végletekig laza szörnyöldöklős csoda kiemelt figyelmet kapott, és tényleg van benne valami, ami hosszú órákra bevonzhatja a játékosokat. Köteleken csúszkálhatunk, falakon rohangálhatunk, miközben furábbnál furább fegyverekkel ritkítjuk az energiaitaltól mutánsokká változott lakosságot. Egyébként ha szemeztek vele, de még nincs Xbox One-otok, vagy fehér konzolt szeretnétek, nézzétek meg a különleges gépcsomagot.

 

WWE 2K15 - október 31. - Xbox 360, PlayStation 3 [Előrendelés]

A pankráció szerelmesei bizonyára örülnek annak, hogy idén sem maradnak új WWE játék nélkül, viszont a jelenlegi generációs kiadásokra még várni kell. Viszont októberben jön Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, ami mindenképp jó hír. A 2K Showcase módban a tavalyi 30 Years of WrestleMania népszerűségét meglovagolva múltbéli rivalizálásokat játszhatunk újra, de a WWE '13 Attitude Era módjához hasonlóan nem az általánosságokra koncentrál. 

Lords of the Fallen - október 31. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A hónap utolsó napjára befut még egy akció-RPG is a CI Games és a Deck13 jóvoltából. A főszereplő Harkyn, egy elítélt bűnöző, aki egyben a világ utolsó reménysége. Rég legyőzött istenek térnek vissza, hogy elpusztítsák az emberiséget, de Harkyn némi segítséggel megakadályozhatja a teljes pusztulást, és megbocsátást nyerhet bűneiért. Természetfeletti képességeket is kap, csak hogy biztos minden meglegyen, ami egy fantasy szerepjátékhoz kell.

NBA Live 15 - október 31. - PlayStation 4, Xbox One

Úgy volt, hogy közvetlenül szembe megy az NBA 2K15-tel, és azzal egy napon jelenik meg, de az EA végül meggondolta magát (és talán tényleg ez volt a legbölcsebb döntés). A tavalyi nagy visszatérés nem jött össze, idén már csak PS4-re és Xbox One-ra kapunk belőle, de ezért cserébe sokkal szebb grafikát, fejlettebb mesterséges intelligenciát és kidolgozottabb animációkat ígérnek. Láttuk már mozgásban, de egyelőre nem tudjuk, ki nyerheti a versenyt. Reméljük a legjobbakat.

 

2014. novemberi játékmegjelenések

Call of Duty: Advanced Warfare - november 4. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

The Binding of Isaac: Rebirth - november 4. - PC, PlayStation 4

Rocksmith 2014 - november 4. - PlayStation 4, Xbox One

Tears to Tiara II: Heir of the Overlord - november 7. - PlayStation 3

Halo: The Master Chief Collection - november 11. - Xbox One

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - november 11. - PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

Assassin’s Creed: Rogue - november 13. - Xbox 360, PlayStation 3

Assassin’s Creed Unity - november 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

World of Warcraft: Warlords of Draenor - november 13. - PC, Mac

Pro Evolution Soccer 2015 - november 13. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

WWE 2K15 - november 18. - PlayStation 4, Xbox One

Grand Theft Auto V - november 18. - PlayStation 4, Xbox One

Grand Theft Auto Online - november 18. - PlayStation 4, Xbox One

LittleBigPlanet 3 - november 18. - PlayStation 3, PlayStation 4

Company of Heroes 2: Ardennes Assault - november 18. - PC

Watch Dogs - november 18. - Wii U

Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom - november 18. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

Far Cry 4 - november 20. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Escape Dead Island - november 21. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

Sonic Boom: Rise of Lyric - november 21. - Wii U

Dragon Age: Inquisition - november 21. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Project Cars - november 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One

WWE 2K15 - november 21. - PlayStation 4, Xbox One

Middle-earth: Shadow of Mordor - november 21. - Xbox 360, PlayStation 3

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)