Hirdetés

Alien: Isolation - na, ezért hülyeség elszaladni (videó)

|

Ha az Alien: Isolationben meglátod a címszereplő földönkívülit, lehet, hogy az ösztöneid miatt menekülőre fognád, de mint az az új gameplay videóban is látható, nem feltétlenül ez a legjobb megoldás.

Hirdetés

Ha az Amnesiában vagy az Outlastban olyasvalakivel kerültünk szembe, akit nem tudtunk volna legyőzni, a legjobb, amit tehettünk, a menekülés volt. 

Az Alien: Isolationben nagyjából ez a legrosszabb lehetőség. Akárhogy is próbálkozunk, sehogy nem fogjuk tudni legyűrni az alient, ha meglát, akkor már nagyjából mindegy is, de az egy irányba sprintelés soha nem lehet megoldás. Ha csak mi látjuk, még óvatosan lopakodva elbújhatunk egy asztal alatt vagy egy szekrényben. Összesen kilenc apró videó jön a megjelenésig hátralévő alig pár hétben, az első ma, a játék aranylemezre kerülésének napján jelent meg, és stílusosan a „No Escape” címet kapta. Nézzétek meg és vágyakozzatok, mint mi.

Az Alien: Isolation megjelenésének napja továbbra is október 7.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)