Hirdetés

Alien: Isolation - senkit nem muszáj megölni

|

Attól, hogy az Alien ellen nem vehetjük fel a harcot, még lesznek elintézhető ellenségeink az Alien: Isolation kampánya során.

Hirdetés

Fontos, hogy nem elintézendő, hanem elintézhető. Ripley ugyanis nem egy akcióhős, nem kell halomra mészárolnia az életére törő katonákat, az alienre meg úgyis fölösleges lenne tüzelnie.

Gary Napper, vezető tervező elmondta, hogy végigjátszhatjuk a játékot gyilkosság nélkül is. „A Ripley család egy tagjáról beszélünk - nem olyanok, mint azok a játékbeli karakterek, akik civileket nyírnak ki csak azért, hogy eljussanak egy kapcsolóhoz” - tette hozzá. A fejlesztők mindig is azt hangsúlyozták, hogy nem érdemes lövöldözni vagy fegyvereket gyűjtögetni, a rejtőzködés a leghatékonyabb „fegyver”. Szóval igazából újat nem tudtunk meg, csak megerősítettek minket abban, hogy az Alien: Isolationre továbbra is érdemes odafigyelni. A játék október 7-én jelenik meg, és Ellen Ripleyvel lehet játszani az előrendelői DLC-ben, úgyhogy mindenképp foglaljátok le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)