Hirdetés

Alien: Isolation - végre megvan, mikor mászik a xenomorph Switchre

|

A játék más platformokon sem a látvánnyal tarolt, de úgy néz ki, itt sem fest majd gyengébben.

Hirdetés

Az Alien: Isolation is azon játékok egyike, amiket már két doboz gyufa áráért is meg lehetett vásárolni, de akiknek az elmúlt öt évben kimaradt, vagy épp arra vártak, hogy bárhol játszhassanak vele, azok még idén megvásárolhatják a Nintendo hibrid gépére is.

Hirdetés

A Feral Interactive végre kitűzte a megjelenési dátumot: december 5-étől lesz elérhető a játék az eShopból, 34,99 eurós áron. Ez a kiadás már az összes DLC-t tartalmazza, valamint giroszkópos célzást és HD rezgést is támogat, kihasználva a Joy-Con nyújtotta lehetőségeket. Az alábbi trailer a switches verziót mutatja, nézzétek meg, nem tűnik csúnyának.

Szerintetek van értelme ennek a kiadásnak? Ti megveszitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)