Hirdetés

Alien: Isolation - a nyolcadik utas már magyar

|

Az Alien: Isolation kampánya magyar felirattal is játszható végre, részletek és köszönetnyilvánítási lehetőség itt.

Hirdetés

Ismét elemükben vannak a lelkes hazai fordítók és ennek köszönhetően rövid időn belül megajándékoztak minket a Child of Light, a Life is Strange: Episode 1 és a Grim Fandango Remastered magyarításával is, azonban a horrorjátékok valahogy kimaradtak a szórásból. 

De csak addig, amíg Patyek be nem jelentette, hogy befejezte az Alien: Isolation fordítását (Beholder segítségével). A The Creative Assembly horrorját nagyon szerettük tavaly, ezért külön jó hír, hogy az alapjáték honosítása mellett a csomag tartalmazza az összes eddig megjelent DLC magyarítását is. 

Az Alien: Isolation és bővítményeinek magyar felirata innen tölthető, mindössze 1.95 MB-ot foglal. Köszönjük a fordítók munkáját, tegyetek így ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)