Hirdetés

Alien: Isolation - ezektől a hangoktól fogsz félni (videó)

|

Az Alien: Isolation legújabb fejlesztői naplójából kiderül, hogy a fejlesztők miképpen használják fel a hangokat az ijesztgetésünkre.

Hirdetés

Október hetedikén (egyébként a Middle-Earth: Shadow of Mordorral egy napon) jelenik meg az Alien: Isolation, amivel nem pusztán helyrehozni szeretnék a franchise megtépázott hírnevét, de megpróbálják újradefiniálni azt, hogy mi tesz igazán kiemelkedővé egy horrorjátékot.

A csapat nagyon komolyan veszi a feladatát, az Alien: Isolation minden egyes részletét gondosan kidolgozzák, hogy a játék során tényleg ne legyen egy perc nyugtunk sem. A horrorjátékoknál persze mindennél fontosabb szerepet kapnak a hangok, az alábbi videóban a The Creative Assembly ezeket részletezi:

Mit gondoltok, ideje betárazni alsóból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)