Hirdetés

Alien Isolation - nyugi, úgysem éled túl (videó)

|

Az Alien: Isolation természetesen megadja az esélyt a túlélésre, de amikor Giger szörnyével vagy egy űrállomásra zárva, akkor szinte mindegy is, nem?

Hirdetés

Szóval, megvan az az Alien: Isolation videósorozat, ami a How Will You Survive címet viseli? Tudjátok az, amelyikben mindig meghal a játékos karaktere. Ha az eddigi négy alkalommal nem lett volna világos, akkor most még kétféleképpen elmondják nekünk: nincs valami sok esélyünk.

A most érkezett kettő közül az első rész a Misdirection nevet viseli. Ebben a végül elkerülhetetlenül elhalálozó játékos azzal próbálkozik, hogy egy különböző hangokat kiadó berendezéssel csalja el az alient arról a folyosóról, amerre tovább szeretne haladni. Az eredményt gondolom nem kell elmesélnem.

A másik a rendkívül biztató Nowhere is Safe címet kapta, és ha kedvünk tartja, stopperrel lemérhetjük, meddig is nyújt biztonságot, ha pont egy alien orra előtt sikerül becsuknunk egy ajtót. Annyit elárulhatok, jó sok ajtót kell majd becsuknunk, ha az egész kampányt szeretnénk túlélni.

Szerintetek tényleg ennyiszer meghalunk Isolationben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)