Hirdetés

Alien: Isolation - új képek kerültek elő

|

Néhány új szögből is megcsodálhatjuk a hatalmas alient és a Sevastopol félelmetes zónáit a ma felbukkant Alien: Isolation képeken. Elég durva.

Hirdetés

Az új Alien játék bejelentése után egyből az arcunkba toltak egy csokor információt, képeket, videókat, faragtunk is ezekből egy online előzetest nektek.

Most egy vadonatúj adag képre bukkantunk. A screenshotok kicsit sem meglepő módon az alient, a mozgásérzékelő csodaműszert és a Sevastopol néhány szobáját, folyosóját mutatják meg nekünk. Ha jól megfigyelitek a képeket, az egyiken látszik, ahogy a földönkívüli alig fér be az ajtón, a másikon pedig egy nagyon sápadt úriember ül egy objektumnak támaszkodva. Mondjuk nem biztos, hogy az ülés definíciójának ezt megfeleltethetjük, de nézzétek meg a képeket, aztán döntsetek ti ebben az abszolút harmadrangú kérdésben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)