Hirdetés

Alien: Isolation gépigény - ilyen vas kell a Linux verziónak

|

Már régen elmúltak azok az idők, amikor a menő játékokat csak Windowsos rendszereken lehetett futtatni. Mondjuk azért a Linux is megköveteli a vasat.

Hirdetés

A Feral Interactive (az a stúdió, akik az XCOM: Enemy Unknown, Company of Heroes és a Shadow of Mordor portjait is szállították) tegnap bejelentette, hogy már gőzerővel dolgoznak az Alien: Isolation Linux verzióján, és kiadták a gépigényt is.

Első körben akkor jöjjön a lista, aztán megdumáljuk a végét, ami rendesen felpaprikázhat majd néhány kedves felhasználót.

Minimum gépigény

OS: Ubuntu 14.04.3 (64bit) vagy SteamOS

CPU: 2.6 GHz

RAM: 4GB

HDD: 35GB

VGA: 1GB*

Ajánlott gépigény

OS: Ubuntu 14.04.3 (64bit) vagy SteamOS

CPU: 2.6 GHz

RAM 8GB

HDD: 35GB

VGA: 2GB**

*NVIDIA 600 sorozat vagy jobb

**NVIDIA 700 sorozat vagy jobb

Intel és AMD GPU-k nem támogatottak

Steam fiók szükséges

Az hogy az Intel és AMD GPU-k nem támogatottak egyrészt még nem 100% hiszen, a megjelenésig még változhat a gépigény, de még ha így is marad, akkor sem kell aggódni a vörös csapatnak. Ez valószínűleg csak annyit jelent a gyakorlatban, hogy játszani lehet majd, csak ha valami gond van, akkor a fejlesztők nem fognak segíteni.

Az Alien: Isolation Linux verziójának megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de tekintve, hogy a gépigény már megvan az sem lehet olyan messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)