Hirdetés

Alien jogok a Sega karmaiban

|

A 20th Century Fox az Alien lényeit korántsem felejtette el, ráadásul a most készülő filmek mellett a játék jogokat is sikeresen értékesítette.

Hirdetés

A szerencsés kiválasztott a Sega lett, akik a jövőben legalább két Alien témájú játékkal lepnek majd meg minket. Az első játékot 2008-ra tervezik kiadni, bár azt még pontosan nem tudni, hogy melyiket, ugyanis két külöbnöző stílusban készülnek majd a programok. Az egyik egy FPS, míg a másik egy RPG jellegű alkotás lesz. A fejlesztők elsősorban a négy Alien filmből merítik majd a sztorit és a szereplőket, ám új elemekkel is bővítik majd azokat. Sajnos arról nem igen meséltek, hogy milyen platformra fejlesztik majd őket, így csak remélni lehet, hogy kapunk PC-s játékot tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)