Hirdetés

Alien vs. Predator (2000) - most ingyen letöltheted

|

A GoG szereti elkényeztetni az arra látogató játékosokat, de ezúttal nem teljes önzetlenségből kínál egy ingyenes lövöldét.

Hirdetés

Az emlékezetes, 2000-es lövölde, az Alien vs. Predator péntekig ingyenesen letölthető. Természetesen a játékot annak érintetlen formájában, korlátozások nélkül kapjátok meg, de azért van egy apró (és tényleg) marketingfogás e mögött.

Az ajándék célja ugyanis, hogy ezzel népszerűsítsék a GOG.com saját platformját, a GOG Galaxy bétáját. Tehát ahhoz, hogy megkapjátok a játékot fel kell iratkoznotok a Galaxy következő teszt fázisára, és ezután kaptok majd egy aktivációs kódot (ennek megérkezése néhány napon belül várható az igényléstől számítva) amivel hozzáférhettek a platformhoz. Az újdonsült program az AvP-vel fogad majd titeket.

A játék multiját is a GoG Galaxy hajtja majd, de cross-platform a rendszer, tehát a Steames haverokkal is játszhattok majd a GoG-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)