Hirdetés

Alienation - egy kicsit később irthatunk földönkívülieket

|

A Dead Nation és Resogun fejlesztőinek új játéka a vártnál később jelenik meg.

Hirdetés

Nem hallunk túl gyakran a Housemarque új játékáról, az Alienationről, pedig ha lesz legalább annyira jó, mint a Dead Nation volt, érdemes rá figyelni.

A PlayStation 4-exkluzív izometrikus shooterben kooperatívan irthatunk földönkívülieket, egyszerre akár négyen. Különböző kasztok lesznek, fejleszthetjük őket, testreszabhatjuk a fegyvereinket, mindenfélét csinálhatunk, amit más, hasonló játékokban. Valószínűleg nem kell komoly mondanivalót keresni, de itt amúgy is inkább a hentelés a lényeg.

Aki március 2-ára várta a megjelenést, az kénytelen várni még egy kicsit, ugyanis mint azt a Housemarque egy tweetben jelezte, a megjelenési dátumot átrakták 23-ára.

Mi szóltunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)