Hirdetés

Alienation - így néz ki a PS4-exkluzív shooter

|

Az augusztusi Gamescom óta nem nagyon hallottunk a Housemarque következő játékáról, az Alienationről, viszont most megtörték a csendet. Képekkel.

Hirdetés

A Housemarque kisebb, általában oldal- vagy felülnézetes shooterei a PS4 egyik meglepetésként ható nyitócímével, a Resogunnal robbantak be a köztudatba, így érthető, hogy nem kevesen várják legújabb alkotásukat, az Alienationt. Amellett, hogy néhány új screenshot látott napvilágot a játékról, a PlayStation blogon néhány új infót is elhintettek a fejlesztők.

Kiderült például, hogy az Alienation alapvetően a multira koncentrál majd, a kooperatív mód pedig kőkeményen épít majd a csapatmunkára. Egyrészt a fejlesztők azt ígérik, hogy egyéni hősködéssel nem megyünk majd sokra, másrészt a csapattársak közötti dinamikák is izgalmasnak tűnnek, köszönhetően a három különböző karakterosztálynak, illetve a változatosnak ígérkező lootnak és a testreszabható fegyvereknek. A poszt szerint "a lehetséges csapat-összeállítások száma csillagászati" lesz.

Egy korábbi interjúban az egyik fejlesztő, Mikael Haveri elhintette, hogy nem csak kooperatív módra számíthatunk, hanem - nem kis részben a Souls-játékok által ihletve -  a játékosok majd mások játékába is beléphetnek, nem éppen segítő szándékkal. Mindezt a Housemarque-ra jellemző stílusban élhetjük át, ami az ő szavaikkal "kicsit olyan, mintha konfettit lőnének egy minigunból". Nos igen, robbanásokból nem lesz hiány.

Nektek hogy tetszik eddig az Alienation?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)