Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Koncepciótól a valóságig

|

Tanulságos videóval leptek meg minket a Gearbox Software fiai, ugyanis mozgásban láthatjuk megelevenedni a korai koncepciórajzokat.

Hirdetés

Egy játék fejlesztésének első lépései között mindig a koncepciórajzok elkészítése szerepel, ebből táplálkozik aztán minden további munkaterület. A koncepciók nem csupán a játék történetére, helyszínére és elemeire utalhatnak, hanem a produktum hangulatára és képi megvalósítására is. Hasonló folyamatot láthatunk végbemenni az Aliens: Colonial Marines esetében is a következő videó folyamán!

Tegye fel a kezét az, aki nem várja tűkön ülve a Marine-ok és Alienek mindent elsöprő harcát! A képzett, bár könnyen elhalálozó katonaság bátor fiainak legfőbb feladatuk, hogy minél tovább életben maradjanak, míg a Halál megtestesítőjének számító, brutális ragadozó hírében álló Alienek szakmája a gyilkolás. A most következő videóban nem a fenti két ellenfélt láthatjuk mozgásban, hanem a játék egyik koncepciórajzát, amelynek végeredménye a szemünk előtt elevenedik meg:

Az Aliens: Colonial Marines példányait 2013. február 12-étől kell keresnünk a boltok polcain PC, PS3, X360 és Wii U platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)