Hirdetés

Újra kaphatók Steamen az eltűnt Alien-játékok

|

Nem feltétlenül kapkodtunk értük, de azért jó hír, hogy nem tűntek el minden bejelentés nélkül örökre, á la Activision és a Marvel-liszenszes címek.

Hirdetés

Jogi problémákat sejtettünk annak a hátterében, hogy a tavalyi év utolsó napjaiban eltűnt a Steamről két Alien-játék is. A 2010-es Aliens vs Predator, és a botrányhős Aliens: Colonial Marines azonban visszatértek a digitális üzlet kínálatába. Az ügy tehát megoldódott, bár az Alien-rajongók jó esetben már továbbléptek, és a kiválóan sikerült Alien: Isolationnel játszanak.

Hogyha valóban a szerződéssel voltak gondok, akkor feltételezhetjük, hogy a Sega megújította a megállapodást. Ennek az oka viszont valószínűleg nem az, hogy rengeteg bevételt várnak mondjuk a Colonial Marines-től, hanem inkább arra gondolhatunk, hogy az Isolation sikerén felbuzdulva szívesen adnának ki újabb Alien-témájú játékokat.

 

Más kérdés, hogy ez nem magyarázná meg azt az anomáliát, hogy csupán ezt a két játékot nem tudtuk megvenni, a franchise többi tagja ugyanúgy megtalálható volt a Steamen. Mindenesetre a Sega nem nyilatkozott az ügyről, de valószínűleg nem is lett volna semmi izgalmas bejelentésük.

Ti melyik Alien-játékkal játszottatok utoljára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)