Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - egy modder tette sokkal jobbá

|

Valószínűleg sosem fogjuk megbocsátani a Gearboxnak, amiért elbaltázták a Colonial Marinest, de ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy élvezzük a játékot.

Hirdetés

Hosszas várakozás előzte meg és hatalmas botrány követte az Aliens: Colonial Marines megjelenését, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és akkor még finoman fogalmaztam.

A rajt óta eltelt három évben több próbálkozás is volt arra, hogy jobbá tegyék a játékot, de valahogy sosem lett az igazi. Most egy modder vette kezelésbe a dolgokat, hogy alapjaiban változtassa meg a játékmenetet. A középpontban a xenomorph mesterséges intelligencia áll, amelyet úgy alakított át, hogy végre valós veszélyt jelentsenek ránk a szörnyetegek. Amellett, hogy új animációkat kaptak, a döntéseiket is legalább 500%-kal gyorsabban hozzák meg, így kiszámíthatatlanabbak és gyorsabban adaptálódnak a helyzethez.

Új animációkat kaptak az emberi karakterek is, sőt, még a különböző hangokat is átdolgozták. Mivel a mesterséges intelligencia látásán is változtattak, már lopakodásra is van lehetőség. Ha kíváncsiak vagytok a modra, innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)