Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - jön a Statis Interrupted DLC?

|

Most megjelent PlayStation trófeák arra engednek következtetni, hogy hamarosan érkezik az új Aliens: Colonial Marines kiegészítő.

Hirdetés

A PlayStation trófeák alapján a Statis Interrupted az egyjátékos kampányt egészíti majd ki egy újabb fejezettel.

A sokat vitatott, és még többet javított Aliens: Colonial Marines Season Pass csomagjából már csak egyetlen kiegészítő hiányzik, amit várhatóan hamarosan be is fog jelenteni a SEGA. A hivatalos megerősítés még várat magára, viszont a trophy-k listájából arra következtetünk, hogy a játékosok visszatérhetnek majd a Sulaco űrhajóra és még egyszer megküzdhetnek a Királynővel. Mert az először is olyan mókás volt.

Az Aliens: Colonial Marines Statis Interrupted DLC megjelenéséről és áráról egyelőre még nincs hírünk, de  amint megtudunk valamit, ti lesztek az elsők, akiknek szólunk.

Ti végigvittétek a Colonial Marinest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)