Hirdetés

Aliens: Colonial Marines részletek

|

A CVG jóvoltából friss részletek láttak napvilágot a Gearbox földalatti bunkerében készülő Aliens: Colonial Marines-ról.

Hirdetés

Legutoljára február közepén számoltunk be az Aliens: Colonial Marines-ról, azonban a CVG-nek köszönhetően most friss információk szivárogtak ki.

A szaklapnak Mike Gallo, a játék producere nyilatkozott. A kérdezz-felelekből megtudtuk, hogy a játék története az Aliens 3 után játszódik majd és amolyan kapocs lesz az első három rész között. Rengeteg elvarratlan szált varrnak majd el a készítők és többek között megtudhatjuk, hogy pontosan mi is történt az LV-426-on és a börtön planétán. A küldetések során mindig más-más tengerészgyalogos szemszögéből ismerkedhetünk meg a sztorival, így különböző perspektívákon keresztül bontakozik előttünk ki a kaland.

Aliens: Colonial Marines - 3. kp Aliens: Colonial Marines - 4. kp

A kooperatív módban összesen négyen vadászhatunk a dögökre és mindenki egy-egy kommandóst alakít majd. Rengeteg helyszínt fedezhetünk majd fel. Lesznek ismert terepek, mint a korábban már említett Sulaco, de akadnak olyanok is, amikről eddig sosem hallhattunk, viszont abszolút passzol majd az Alien univerzumba.

Aliens: Colonial Marines - 10. kp Aliens: Colonial Marines - 14. kp

Gallo elmondása szerint szeretnének a filmhűségre törekedni. A cél érdekében komoly technikákat vetnek be, illetve a korábbi Alien-tervek kiötlőjét, Syd Meadet is munkába állították, aki jelenleg új artworkökön és koncepció rajzokon dolgozik, hogy kicsit feltúrbozzák a savval átitatott rovarokat.

Megjelenés PC-re, X360-ra és PS3-ra még idén, valamikor a negyedik negyedévben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)